Vår hos Ellos Home

God kväll på er gänget! Kanske drar vårterminen och arbete igång med full kraft igen för er också? I så fall hoppas jag verkligen att ni har fått njuta av en skön julledighet och att batterierna är fulladdade för en ny termin. Nu går vi mot ljusare tider igen och jag tycker allt känns lite lättare. Själv har jag ett extremt hektiskt januari och februari framför mig rent arbetsmässigt med många tunga, men också roliga, deadlines. Privat ser jag fram emot att först och främst bli helt klar med renoveringen hemma och därefter att få börja inreda. Det kliar så i fingrarna men jag är så glad att vi inte har hunnit köpa på oss för mycket nya möbler än, utan låter det ta tid och växa fram. Soffan jag hade i åtanke från början hade t ex blivit alldeles för stor inser jag nu. För er som redan hunnit landa i ert hem eller kanske känner för en uppfräschning så här till våren som närmar sig så måste jag få tipsa om att Ellos Home sakta har börjat fylla på sin hemsida med vårnyheter. Jag har nedan nosat upp några guldkorn som kanske kan passa någon av er? Om inte annat tycker jag att bilderna i sig är extremt inspirerande…

Bord HÄR. Bordet är 120 cm i diameter, samma mått som vi har på vårat köksbord. Till vardags har vi 4 stolar runt detta, men man får utan problem plats sex personer runt bordet. När vi har gäster åker därför i regel klaffstolarna fram.

Stol HÄR.

Barstol i samma serie HÄR.

Fin vägg-lampa HÄR.

Åh, drömmer om en himmelsäng till stugan på landet. Tycker den här sägen är superfin. Finns HÄR.

Så vackert att bädda med linne!

Gaveln finns HÄR.

Sött litet klaffbord finns HÄR. (Älskar buketten!)

Dessa stolar är bara så så så fina i all sin enkelhet. Stol Dagny HÄR.

Hur fin är inte den här välvda spegeln? Vill ha den hem till oss! Finns HÄR.

Välvt skåp finns HÄR.

Massa snygg belysning har också trillat in…

Taklampan är så snygg. Gillar även de små ”svamplamporna”. All belysning hittar ni HÄR.

Alla nyheter har inte hunnit komma in än – den här lampan, vasen och soffan hittar jag t ex inte på hemsidan än. Men det ser väldigt lovande ut.

Golvlampa HÄR. Gardiner HÄR.

Jag vill även passa på att tipsa om loungestolen Helle som nu ÄNTLIGEN finns i lager igen, i båda(!) färgerna. Skynda fynda!

Helle, brun, HÄR.

Helle, washedwhite, HÄR.

Alla bilder från Ellos Home.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!