Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Julklappstips 24: Kalender

God morgon och god jul! Årets sista julklappstips från mig till er är en kalender. Denna står faktiskt på min egna önskelista nu när ett nytt år står för dörren och min kalender sjunger på sista versen. Det jag gillar särskilt mycket med denna kalender är att den går att få graverad med sitt egna namn. Ni hittar den hos Bookbinders design

Kalender från Bookbindersdesign finns att klicka hem HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!