Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Uppdatering renovering: nya dörr- och fönsterhandtag på balkongen

Våra handtag på fönster och dörr ut till balkongen skiljer sig från övriga fönster i lägenheten där vi har längre ”skenor”. Jag bestämde mig därför för att byta ut dessa spanjoletthandtag till ett par mer tidtypiska.

Dörrhandtagen bytta och handtaget på fönstret det gamla. Visst är det stor skillnad!

Gillar den svarta detaljen. Vi har valt dessa (klick!) handtag från Beslagdesign på innerdörrarna så jag ville plocka upp samma stil här.


Här ser ni slutresultatet! Nu ska jag bara på jakt efter snyggare fönsterventiler. De vi hade var superfula i plast, så skruvade faktiskt ned dem innan jag hittat nya, så nu får ni hålla tummarna att jag hittar ett bättre alternativ.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh, vad fina! Sån stor skillnad! Kommer ven fönsterhandtagen från beslagdesign? 🙂 önskar din blogg och lägenheten blir så fin! Vi flyttade in i vår nya för en vecka sedan(på riktigt om en vecka) och spanar så mkt inspo här inne! <3

    Ofelia Hallqvist 2019-12-29 20:57:26
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!