Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Uppdatering renovering: Slipning och behandling av golv


I veckan var det äntligen dags att slipa och behandla våra golv. Jag tycker ju att golvet var helt magiskt fint obehandlat och ville därför åt en finish så nära som möjligt. Samtidigt vill jag i möjligaste mån undvika att golvet ska gulna med tiden. Här ovan ser ni två alternativ vi valde mellan, en med lite vitt i och en mer klassisk. Tillslut föll valet på den med lite vitpigmentering till vänster ovan. Jag har försökt hitta produkten på nätet och jag tror att det är denna.

Jag har faktiskt inte sett slutresultatet i dagsljus, för vi täckte golvet så fort det torkat för att övriga yrkesgrupper skulle kunna färdigställa sitt jobb utan att risk för hack och spill. Här ovan ser ni golvet i lilla sovrummet färdigbehandlat. Så spännande att få se det i dagsljus sen när vi kan täcka av. 

Här står jag i trapphuset och kikar in i hallen för att få en glimt av hur resultatet blev. Förstår ni att jag inte har sett det färdiga resultatet i kök och vardagsrum än. Så spännande!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!