Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min önskelista

Jag behöver väl inte ens nämna att jag egentligen bara önskar mig en sak i jul? Nej jag tänkte väl det. Vid det här lagret är ni väl medvetna om att jag längtar efter att få flytta in i vår lägenhet. Men om jag ska få addera några materiella ting på den där önskelistan så är det utan tvekan dessa nio…

 1. Helt kär i det här doftljuset och rumsdoften från Sniph. Ny signaturdoft i lägenheten kanske? Finns att klicka hem HÄR.
 2. Drömvasen nr 1 just nu från Skruf. Så så vacker. Tänk vad läcker denna skulle vara på köksön i vår nya lägenhet… Ni hittar den HÄR.
 3. Frida som driver Sveriges största inredningsblogg Trendenser, släppt tidigare i år en bok med handfasta knep och idéer för hur man skapar ett mer harmoniskt och välfungerande hem. Perfekt nu när jag ska inreda och styla ett helt nytt hem! Ni hittar den HÄR hos Adlibris.
 4. Den här taklampan från Flos ska hänga och dingla över köksön. Så fort jag känner att jag har råd ska jag slå till… Finns att klicka hem HÄR.
 5.  Finaste ljusstakarna jag vet från Svenskt tenn
 6. Ett nytt år står för dörren och min kalender sjunger på sista versen. I år drömmer jag om en kalender med mitt eget namn graverat från Bookbinders design.
 7. Jag älskar nästan allt från Georg Jensen och den här skålen står högt upp på årets önskelista. Den finns att klicka hem HÄR.
 8. Min vän Madeleine är en stor inspiratör och driver bland annat Lineaire. Jag drömmer om att få placera några pjäser ur sortimentet i nya lägenheten. Bokstödet i valnöt med liten kant i krom är magiskt fint!
 9. Jag har sneglat på denna klassiska soffa i fyra år. Nu äntligen ser de ut att bli denna som får ta plats i vardagsrummet i nya lyan. Jag är lite osäker på storlek, men helt kär i den tidlösa designen. Ni hittar den HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej!
  Älskar din blogg! Din stil är så fin.
  Vill bara tipsa att din Floslampa du önskar köpa finns på Andlight 20%. Jag har beställt många lampor därifrån, alltid snabb leverans.
  Lycka till med flytten.

  Helene 2019-12-19 10:48:34 http://[email protected]
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!