Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Champagnetorn till nyår?

Cocktailglas i serien Perfection från Holmegaard som ni kan vinna på min instagram! Hur fin är inte den här drinkvagnen som finns i lägenheten där vi bor i i andra hand nu? Man smäller av…

Jag använde här totalt 10 glas för tornet. Jag började med att ställa sex glas som i en triangel i botten. Därefter placerade jag tre glas ovanpå. Det sista glaset ställde jag därefter på toppen. Hela idén bygger på att man ska hälla sin bubbliga dryck i det översta glaset så fullt att det svämmar över och rinner ned i glasen under och därefter i glasen under dem. Det slog mig precis att vi kommer att bo i vår nya lägenhet på nyårsafton. Vi har inte spikat nyårsplaner än, men med stor sannolikhet ska vi äta middag ett gäng vänner. Kanske kan vi inviga vår köksö med en fördrink hos oss innan? I så fall åker dessa glasen fram! När jag knäppte dessa bilder så fuskade jag faktiskt och hällde bara lite läskiga bubblor i varje glas, med risk för kladd ska jag nog på självaste nyårsafton våga mig på det rätta sättet…

Jag gissar att det är fler än jag som är sugna på att bygga ett champangetorn på nyår? I så fall måste ni tävla på min instagram! …och kan ni inte håller er så finns serien att köpa HÄR.

Coctailglas Perfection, Holmegaard, HÄR.

Som ni kunde läsa ovan så har vi nu bokat flyttfirma och städ. Vi har spikat ett datum. I mellandagarna flyttar vi ÄNTLIGEN in i vår nya lägenhet. Allt kommer inte vara helt klart, men nästintill. Jag tycker faktiskt att det är bra att allt inte är helt klart – för då får jag ha några små kreativa projekt igång. Så mycket tid och tankar jag spenderar och kreativitet jag får utlopp för varje dag i och med renoveringen så skulle det nog kännas otroligt tomt om allt var helt klart.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!