Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Julklappstips 14: Överkast

Nu är det bara 10 dagar kvar till jul och idag vill jag tipsa om en julklapp som jag själv är lite sugen att klicka hem till mig själv – ett nytt överkast! Vi kommer nämligen gå ifrån de gråa i nya sovrummet och satsa mer på jordnära beigea toner. Det här skulle passa perfekt! Dessutom tycker jag om priset. De överkast jag hittat tidigare har varit betydligt dyrare…

Överkast Ellos Home, finns att klicka hem HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!