Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Julklappstips 13: Klassiska jullyktor

 

Glad Lucia! Hoppas ni har haft en mysig dag, ätit massa lussekatter och fått se fina lussekatter! Nu är det inte långt kvar till jul och med andra ord hög tid att ta fram mer juldekoration ur gömmorna. Jag älskar tanken på att samla på vacker och klassisk juldekoration som håller och får vara med år efter år. Jag tänker därför att klassisk juldekoration också är en perfekt sak att önska sig eller ge bort i julklapp! Dessa värmeljushållare är tillverkade i Georg Jensens egna verkstäder i Danmark, och består av 18 karat guldpläterat rostfritt stål, och är precis en sådan detalj!

Ljuslyktor, Georg Jensen, finns att klicka hem HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!