Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Julklappstips 12: Belgisk våffeljärn

Hur gott lät inte det här ”receptet” på saffransvåfflor som jag hittade inne hos Ellos? Jag är ju som ni vet galen i brunch och långa frukostar. Om jag får välja föredrar jag sött framför salt och en sak iallafall jag skulle bli glad över om jag fick i julklapp är det här våffeljärnet för belgiska våfflor. Belgiska våfflor kan göras på olika sätt och varieras i det oändliga. Till skillnad från våra traditionella svenska våfflor som ofta äts med sylt och grädde passar belgiska våfflor utmärkt även som middag och förrätt. Har du någon som också är galen i brunch kanske denna kan vara en bra julklapp?

 

Våffeljärn, Ellos, finns att klicka hem HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Kanske den bästa uppfinningen, älskar att lyxa till det med belgiska våfflor ibland på helgen!

    M 2019-12-12 14:46:10 https://www.zeotec.se/
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!