Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Julklappstips 5: Spegel

Jag som hoppades att ny månad skulle betyda nystart och mer fritid. Ack vad fel jag hade. Min mailkorg svämmar över både på jobbet och privat. Lägg där till en renovering. Tur att det är så roligt, annars hade jag aldrig orkat hålla ihop det. Men nu är det drygt 2 veckor kvar till julledighet och jag kommer kämpa på med full fart fram till dess. Tyvärr blir ju bloggen lite lidande, men jag hoppas iallafall att mina små julklappstips är till någon glädje. Om det är till någon tröst har jag massa påbörjade inlägg på lager, så snart kommer det mer inspirerande hem till salu, bilder från min vardag, fredagsfavoriter och framförallt uppdateringar från lägenheten! Jag hinner tyvärr inte förbi där ikväll, men min pojkvän har lovat att fota. Jag är så rackarns nöjd med våra snickare – de lägger verkligen ned tid på detaljer. Hur som helst – här kommer dagens julklappstips – en spegel, eller snarare väggdekoration som jag personligen tycker är så snygg! Jag är så förtjust i asymmetriska former för tillfället…

 

Spegel, Mio, 299 kr finns att klicka hem HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Den skulle passa såå bra i min hall, känner nästan att jag behöver svänga förbi Mio idag.. 🙂

    Josefine 2019-12-06 13:53:16 http://staszelbygg.se/
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!