Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Julklappstips 3: Doftljus och rumsspray

Ikväll myser vi med tända ljus och Vår tid är nu. Älskar den serien! Så mysigt att bara landa i soffan nära min älskling. Jag fick hem ett superhärligt pressutskick med ett doftljus och rumsspray från Sniph i veckan (ni vet prenumerationstjänsten på doft). Nu har de släppt en begränsad upplaga av specialdesignade rumsdofter och wow vad gott de doftar!

Så snygga & lyxiga!

Jag gillar inte för söta dofter, men Rubicon är verkligen mer ”vuxen” och sensuell, en kryddig doft med stänk av sötma och pepprighet.


Fick även testa denna rumsspray i samma doft. Så god! Kanske blir detta signaturdoften i vårt nya hem?

Jag tycker att det här är en superfin julklapp att ge bort till sig själv eller någon annan. Särskilt eftersom hela Presence Collection är skapad med syfte att få oss att fokusera på nuet och vara närvarande inför det du älskar mest. Så här skriver Sniph på sin hemsida;

Vi lever i en värld fylld av distraktion. Vi drömmer om att vara någon annanstans och planerar nästa projekt – på jobbet, när vi sover eller umgås med våra närmaste. Vi kan inte ge dig fler timmar i din vardag, men vi vill göra de timmar du har mer meningsfulla”.

Paket Doftljus och Rumsspray från Sniph finns att klicka hem HÄR.

(De 100 första som beställer får dessutom en gåva från Eldstickan). Tips tips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!