Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Julklappstips 2: Handbok i inrednding och styling

Innan jag kryper ner i sängen vill jag tipsa er om en julklapp till den inredningsintresserade som faktiskt står på min egna önskelista – Handbok i inredning och styling av Frida Ramstedt som driver Trendenser. Frida tyckte det var dags att vi börjar fundera mer på hur och inte bara vad vi ska styla med.  Hon skrev därför den här boken där hon presenterar en verktygslåda av tankeredskap som hjälper dig att se på inredning och styling med nya ögon, så att du skapa ett hem som just du trivs i. Den här inredningsboken innehåller inga glossiga foton på stylade miljöer. Den bjuder istället på pedagogiska förklaringar, i text och tecknade illustrationer, av stylisternas hemliga knep och grundläggande tumregler som alla kan ha glädje och nytta av, oavsett stil och smak.

 

Handbok i inredning och styling av Frida Ramstedt, finns att klicka hem hos Åhlens HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!