Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ny vas, ett hektiskt november och längtan efter vårt nya hem

Helt totalt förälskad i den här vasen från Georg Jensen. Jag har drömt om den så länge och äntligen är den min. Den kommer passa perfekt i vår nya lägenhet. Jag köpte min på Tradera inför ett samarbete men ny finns HÄR på Åhlens. Coffee table books hittar ni bland annat på Adlibris (Kinfolk Home HÄR och In vouge HÄR), ljusstaken Nagel finns HÄR hos Cervera (Rea just nu!).

Jag välkomnar December med öppna armar. Även fast det bara är månadsskifte så känns det någonstans som en liten nystart och kanske ännu mer som ett delmål. November, som var en riktigt jobbig månad på flera sätt, är äntligen slut. Förutom att novembermörkret har varit mörkare än någonsin och att jag haft lite för många bollar i luften med renovering, jobb och mina sociala medier, så är jag så jäkla trött på att inte ha ett hem, en fast trygg punkt. Ja, jag längtar helt enkelt tills vi kan flytta in och komma hem. Jag längtar efter tid för vänner och familj. Tid till att bara vara. Vi bor fortfarande i andra hand och planen är att flytta in i vår lägenhet till jul. Jag håller alla tummar och tår för att tidplanen ska hålla. Samtidigt är jag är så otroligt tacksam över alla i vår närhet som förstår att tiden inte räcker till just nu och för alla som ställer upp. Er hjälp är helt ovärderlig.

Imorgon tänkte jag bjuda på en uppdatering från vår renovering.

Godnatt <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!