Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Måla in snickerier i samma färg som väggar?

På fredagar brukar det som bekant rassla till ordentligt med nya objekt till salu på bostadsmarknaden, när jag hänge på Habity i morse dök dock denna flådiga fyrarummare upp med visning i helgen. Lägenheten totalrenoverades år 2016 och man har verkligen fått till en fantastisk fin röd tråd genom hemmet och lagt särskilt vikt vid alla detaljer. Lägg till exempel märke till köksön med platsbyggd sittbänk – perfekt om man är ute efter en ö – men saknar plats. Den här idén hade varit helt perfekt för oss till nya lägenheten där vi har öppet mellan vardagsrum och kök, men begränsat med utrymme. På tal om vår renovering så måste jag säga att jag trots dessa fantastiska bilder är så glad över att vi kommer att måla alla våra snickerier och dörrar i vitt. Jag är om sanningen ska fram lite trött på det monokroma. Jag vill att alla fina snickerier och detaljer ska ”poppa”. Nu känner jag att jag vill ”back to basic” och som jag sagt flera gånger tidigare försöker vi verkligen basera våra material- och färgval på tidlöshet för att skapa ett hem som håller över tid. Vad tycker ni är finast – när snickerier går ton i ton med väggfärg eller när de går i vitt?

Var? Östermalm, Stockholm
Rum? 4
Kvadratmeter? 109
Utropspris? 13 995 000 kr
Mäklarfirma? Esny

Bilder lånade från esny.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!