Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Nespresso bjuder på kaffe på Centralen


Renoveringen går sakta men säkert framåt. Vi börjar se ljuset i tunneln, trots att det är några avgörande kritiska moment kvar. Den här hösten har minst sagt varit stökig när det kommer till vår boendesituation som en följd av långdragen renovering. Vi har bott i andra hand och hoppat runt mellan olika boenden. Nästan hela vårat bohag är nedstuvat i kartonger och inlåst i ett förråd i Solna, men en sak jag vägrade att låsa in där var vår Nespresso-maskin. Den har varit vår trogna följeslagare och följt med oss genom hela flytten, vi klarar oss helt enkelt inte utan den. Jag behöver min rykande, krämiga, stoooora mugg kaffe varje morgon. Oavsett var jag vaknat upp, har det känt som hemma tack vare att jag fått behålla min morgonrutin.

Första koppen kaffe på morgonen – magisk!

Nespresso lanserade i fjol kaffesystemet Vertuo. Sedan dess är vi helt fast. Det som särskiljer Nespressos Vertuomaskin från varumärkets andra maskiner är att den kan brygga hela fem olika koppstorlekar. Det passar oss utmärkt eftersom att jag gärna dricker en riktigt stor mugg kaffe med mjölk på morgonen och en medelstor efter lunch, medan min fästman för det mesta är mer för en liten espresso.

Ser ni så krämig?

Jag häller mjölken i koppen innan kaffet kommer och då blir det så här! Man slipper med andra ord mjölkskummare. Så rackarns smidigt! Nu har Nespresso släppt Vertuomaskinen i en helt ny design – visst är den snygg? Så stilren och mer ”skandinavisk” i designen än föregångaren.

Så stilren design!

För er som är nyfikna på Vertuo-maskinen och den nya designen måste jag tipsa om att Nespresso under hela den här veckan bjuder på gratis Vertuokaffe på Centralstationen här i Stockholm. På plats kan ni även tävla om en maskin och dessutom finns maskinen att köpa med 1000 kr rabatt. Perfekt julklapp till dig själv eller någon annan kaffe-älskare!

Under hela vecka 48 finns Nespresso på Centralstationen och bjuder på kaffe!

Till alla er som redan är Nespresso-fantaster och har maskiner hemma vill jag avsluta med att påminna om att kaffekapslarna går att återvinna på närmaste återvinningsstation för metallförpackningar i någon av Sveriges 5 800 återvinningsstationer eller i närmsta Nespresso boutique. Glöm nu inte det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!