Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Rabattkod till er!

Fin lamp-nyhet som jag hittade hos Ellos.

Blev helt kär när jag såg den här fina-lampnyheten hos Ellos ikväll. Ellos är som ni vet en av mina favoritbutiker när det kommer till inredning eftersom det finns massa fint för alla plånböcker här. Med koden 405452 får ni 30% rabatt på dyraste varan inkl. varumärken(!) tom 24/11 (söndag) hos Ellos (inte endast home-sortimentet). Perfekt läge att shoppa adventsbelysning, julklappar, något nytt till er själva eller hemmet. Här nedan har jag listat några ting i sortimentet som jag gärna skulle klicka hem själv och några favoriter jag redan har hemma. Skynda fynda!

1.Taklamapa HÄR.

2. Elektrisk adventsljusstake HÄR. Den här är HELT MAGISK irl.

3. Brödrost från Smeg HÄR. Vi har den här hemma och den är bara för snygg.

4. Sammetsstol HÄR. Sugen på att klicka hem dessa till nya lägenheten.

6. Soffbord HÄR. Liknar vårat från Eilersen men detta säljs till ett väldigt mycket bättre pris.

7. Julstjärna HÄR. De vackra snöstjärnorna och snöblommorna från Markslöjd börjar sälja slut. Jag såg att denna skönhet fanns kvar hos Ellos. Skynda fynda!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Ville bara säga att jag saknat alla inlägg från ditt hem så jag ser verkligen fram emot att få massor från er nya lägenhet när ni flyttar in :).

    Anneli 2019-11-23 10:40:27
    Svara
  • Hej, älskar verkligen din blogg och älskar att få inspiration på inredning❤️❤️ Hoppas du har en bra fredag

    Sofia 2019-11-22 08:24:09
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!