Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min helg i bilder

Så har ännu en helg passerat och jag har verkligen bara försökt att vila upp mig efter förra veckans förkylning. Här kommer ett bildregn från helgen som passerat!

Helg-frukost! Är så lyckligt lottad som blir serverad detta varje helg-morgon <3

Blommor till helgens Baby shower! De små blåa – så söta!

Inredningsrunda på stan. Hur fint porslin? Från H&M Home.

Fin stol hos Nordiska Galleriet.

Miljö hos Nordiska Galleriet.

Baby shower för finaste Jossan! I december kommer lilla T <3

Renoveringen har ju dragit igång med buller och bång och vi är inne i slutfasen. Om allt går som planerat från och med nu tänker vi flytta under December-ledigheten. Hoppas! I och med att renoveringen nu är inne i en mer intensiv fas har jag i princip noll tid över till annat. Det är nya beslut som ska fattas ad hoc dagligen, leveranser som ska planeras och klaffa, kompletterande beställningar av material osv. Men herre gud vad roligt det är! När allt flyter och man får se resultat känner jag att jag skulle kunna göra om det här igen och igen och igen… Får sådan kick! Min älskade pojkvän är dock fast besluten om att vi aldrig igen kommer att renovera (i alla fall inte in denna omfattning). Ska bli spännande att se hur vi känner när (ibland känns det mer som OM) vi kan sätta nycklarna i låset, öppna dörren och lägenheten är INFLYTTNINGSKLAR! Hoppas och tror att det kommer att vara värt det. I veckan ska jag därför försöka fokusera på just renoveringen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!