Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

November wishes

Det är dags att bjuda på månadens önskelista – materiella ting jag drömmer om just nu.

 1. Älskar att dra på mig mysiga stickade tröjor, särskilt under denna årstid. Fint med v-ringat och lite puff-ärm. Tänk er denna med ett spets eller kanske sidenlinne under. Denna fina tröja finns att klicka hem HÄR.
 2. Den här spegeln står högst upp på min önskelista just nu. Har ingen speciell plats i åtanke men känner bara VILL HA. Den finns att klicka hem HÄR.
 3. Funderar just nu på vad vi ska ha för taklampa i köket. Den här skönheten är en favorit sedan länge. Jag hade egentligen tänkt mig något mer unikt, men jag kommer tillbaka till denna om och om igen. Kanske är det ett tecken på att it’s the one.  Dessutom är den nedsatt just nu. Finns att klicka hem HÄR.
 4. Jag ska fylla hela nya lägenheten med dessa doftljus. Älskar dem! Finns att klicka hem HÄR.
 5. Min största önskan och förhoppning är att vi kan fira jul i nya lägenheten (nu har jag sagt det högt – läskigt!). Vi har en fönsterbräda i vardagsrummet/köket i och dit skulle vi behöva en adventsljusstake finns att klicka hem HÄR.
 6. Ja ni har listat ut det vid det här laget, vi är med köksö! Letar febrilt efter tre passande barstolar och är totalt förälskad i dessa. Hade det inte vart för prislappen hade dessa varit påväg hem till oss redan nu. Finns att klicka hem HÄR.
 7. Clas Dahlén som jag har haft den stora äran att lära känna via sociala medier är förutom en grym inredare även en begåvad designer. Under hans varumärke Livrest finns det här fina bokstödet. Min favorit är det i valnöt som finns att klicka hem HÄR.
 8. Nästan alla mina kläder och skor är ju nedpackade i kartonger. Men jag är sjukt stolt över mig själv som hållit mig borta från shopping. Dessa stövletter suktar jag dock efter. SÅ snygga och tidlösa. Finns att klicka hem HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Skulle bara säga att din blogg är jättebra! Mysig och proffsig! Alltid snygga grejor här! Tack

  Helena 2019-11-18 20:54:24
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!