Min helg

Förra veckan var intensiv, men väldigt rolig. Jag kände mig stolt som hunnit med massa roliga uppdrag med bloggen, en utmanande vecka på jobbet och renoveringen som äntligen börjat lossna. Fredagen kom minst sagt lägligt.

Helgen firades med ett lunch-pass med kollegorna på Barrys.

När vi är klara på Barrys efter lunch på fredagar vet man att det bara är några timmar kvar på kontoret innan man kan ta helg med väldigt gott samvete. Älskar den känslan!

Efter jobbet styrde jag kosan mot Mio på Sveavägen. Jag hade ett samarbete med dem i helgen som jag skulle fota och passade på att slå till på massa snygga textilier då de har textil-kampanj.

Hur fin är inte den här kudden? 119 :-!!! Sista dagen med 20% idag.

Min favorit-kudde!

Zebra-kudde // Svart kudde // Fluggig kudde // Bänk

Snygg kombo som fick följa med hem.

Ni har säkert listat ut att jag i nya lägenheten kommer att satsa på mer jordnära färger som bas. Jag valde därför att slå till även på nya frotté nu när det var kampanj.

Helgblommor! Detta ställe är så vackert. Passerade det på väg hem. Nästan som Paris i Stockholm.

På kvällen blev det spontant en kväll på stan. Våra vänner Marcus och Malin var hemma från Schweiz och hade bokat bord på Bardot. Jag beställde tryffel-pasta!

Sedan gick vi ut och tog drinkar. Skrattade så mycket åt den här bilden när vi vaknade i lördags. Sekunderna innan jag knäppte denna bild hade vi nämligen bestämt oss för att gå hem. Men på väg ut så vänder min kära pojkvän och hoppar in i folkhavet och börjar dansa igen. Han ville lixom inte hem? Haha…

I lördags sov vi länge. Jag hade haft en jobb-middag även i torsdags, så jag hade mycket sömn att ta igen. Så skönt!

På eftermiddagen trotsade vi vädret och gick bort till lägenheten och stannade och köpte med oss kebab. Så länge sedan jag åt det sist…

Första middagen i nya köket hehe. Nej, riktigt färdigt är inte köket men det kändes ändå helt sjukt bra att stå där bland köksstommarna och mumsa i oss varsin kebab-rulle.

Längtar så tills dess att målarna kan börja…

Här är en första glimt av köket…. Blir helt pirrig av detta!

När jag kom hem hade jag lite hemma-spa. Tände ljus och invigde nya frottén.

På kvällen körde vi tv/serie-maraton i soffan (visst blev det bra med nya kuddarna!). Vi följer just nu; Innan vi dör, Älska mig, Gåsmamman, Vår tid är nu, Exit (Svt-play), Bachelor, Paradise hotel, idol och Så mycket bättre. 

Det här är min bästa helgfrukost. Bananpannkakor, blåbär, sirap och nutella. Yum!

På kvällen lagade vi middag hos mamma och pappa och firade pappsen på farsdag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!