Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Frukost med Nespresso för att fira Nespressos nya Vertuo-maskin och kaffesorterna Variations Nordic Indulgence

Hej gänget!

Ni som följer mig på Instagram har säkert sett att jag i morse tillsammans med Nespresso hade en mysig frukost med ett helt gäng härliga tjejer på Nespressos Pop Up-Café hos designstudion Temporärt på Kungsholmen. Gott kaffe, frukost och vänner – perfekt start på morgonen! Vi firade att Nespresso i dagarna lanserar en ny modell av maskinen Vertuo. Precis som föregångaren förenar den nya Vertuo-maskinen design och funktion och brygger 5 olika koppstorlekar. Jag älskar Vertuo på grund av detta – den är nämligen helt perfekt hemma hos oss eftersom jag föredrar en stooooor kopp kaffe med mjölk och min sambo är mer för den lilla espresson.

Nya modellen – så snygg design!

Mums!

Frukostens minsta gäst var lilla E, Anna-Karins lilla gosse!

Angelica, Sofia och Parvin.

Jag, Lina, Isolina och Michaela!

Fina Parvin!

Som om inte det vore nog firades även den nya kaffeserien Variations Nordic Indulgence. Inför varje högtidssäsong släpper nämligen Nespresso en limiterad kaffekollektion med inspiration från olika platser i världen och årets kollektion är inspirerad av Norden(!) med smaker av våra mest älskade traditionella nordiska bakverk. Hur ballt? Till Vertuo lanseras två smaksatta kaffe: Variations Nordic Cinnamon Swirl (som inspirerats av kanelbullen) och Variations Nordic Vanilla Princess cake (som inspirerats av svensk prinsesstårta).

Ni MÅSTE pröva Cinnamon Swirl – lite som chailatte utan att bli för söt. Passar perfekt till höstfikat och även till adventsfikat i december tänker jag?

Titta på kapslarna – hur fina?

För de som föredrar ett lite mer klassiskt svart kaffe lanseras även Nordic Black, som är en aromatisk blandning av afrikanska och sydamerikanska Arabicabönor.

Tillbaka till inredningen på Pop Up-Cafét hos Temporärt – visst känns det hemtrevligt? Hade det inte varit för att jag hade massa möten på kontoret hade jag gärna stannat kvar och jobbat med min laptop här resten av dagen. Stylisterna på Temporärt har fokuserat på att lyfta vintage och handplockat unika ting som känns precis rätt i kombination med varandra och gjorde att miljön verkligen kändes både inspirerande och kreativ!

Så fint här! Blev verkligen så inspirerad. 

Pop Up-Cafét kommer att vara öppet för allmänheten varje dag mellan kl 10-16 fram till på lördag den 9 november. Här har ni möjligheten att uppleva Nespressos nya maskin och provsmaka kaffenyheterna, helt gratis. Jag hoppas ni tar tillfället i akt och tar er dit – perfekt att sätta sig där med en god kopp kaffe och jobba en stund? Eller varför inte som en liten helg-utflykt på lördag?

Tack alla underbara tjejer som kom förbi och firade med oss. Älskar att hänga med er!

Avslutningsvis vill jag ta tillfället i akt och påminna er om att Nespressos kaffekapslar går att återvinna på närmaste återvinningsstation för metallförpackningar i någon av Sveriges 5 800 återvinningsstationer eller i närmsta Nespresso boutique. Glöm nu inte det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Det blir så gott kaffe med Nespresso!
    perfekt maskin att ha på kontoret.
    Vilka fina bilder du har tagit !

    Lasse Ung 2019-11-08 12:01:06 http://stjarnansstad.se/
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!