Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Snöblommor

Vacker snöblomma.

Fina snöblommor i olika storlekar. Stor HÄR. Liten HÄR.

Jag smygstartade som bekant julen här på bloggen redan i tisdags och eftersom att det är fredag tänkte jag ta tillfället i akt och tipsa er om fyra fantastiska så kallade snöblommor som finns i butik just nu. Är SÅ sugen på att klicka hem en stor  snöblomma som på bilden ovan till vårt nya vardagsrum. Det är ju några veckor kvar tills dessa ska hängas upp MEN de har sålt slut varje år, så är ni sugna på en snöblomma att dekorera fönstret med i jul så ska ni klicka hem en (eller flera) fortare än kvickt. Jag håller själv på att komplettera min samling julpynt (som består av arvegods, men också sånt jag köpt genom åren) och det bästa med julpynt är ju att man inte hinner tröttna på det och att man plockar fram det år efter år. Några hundralappar för en adventsstjärna känns kanske lite saftigt, men slår man ut det på hur många år den används känns det genast mer legitimt.

  1. HÄR
  2. HÄR
  3. HÄR
  4. HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!