Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Halloween-erbjudande!

Glad Halloween gänget! jag brukar inte fira Halloween i vanliga fall men ikväll ska jag iväg på en tillställning med jobbet. Jag kikar in för att tipsa er om den här kampanjen på Ellos. Fram till den 4/11 erbjuder de 25% rabatt på sina egna kollektioner (klicka er in på hemsidan så hittar ni kampanjkoden). Det finns ju hur mycket fint som helst hos dem, men här nedan har jag plockat ut några favoriter med rabatt.

 

1.Påslakan HÄR.

2. Taklampa HÄR.

3. Frotté HÄR.

4. Vas HÄR.

5. Golvlampa HÄR.

7. Stol HÄR.

8. Bord HÄR.

9. Vas HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!