Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Joanna Lavén har gjort det igen

Nu ska ni få se ögongodis från Residence Magazine. Jag har redan delat vissa bilder på instagram från denna vackra våning på Östermalm men jag tycker att den är så magiskt fin att varenda bild är värd att visa. Jugendvåningen som nyligen genomgått en total omvandling med hjälp av fantastiska inredaren Joanna Lavén är verkligen magnifik. Jag inspireras något enormt av detta hem! Joanna har verkligen lyckats knyta ihop allt från arkitekturen och byggnadsår till färg- och materialval och inte minst den ”lösa” inredningen. Jag kan inte nog belysa vikten av att försöka anpassa en renovering till huset och byggnadsåret, något jag tycker Joanna är en fena på. Älskar dessutom att hon har satsat på autionsfynd och unika detaljer. Ja, man ser sig inte mätt. Se & njut ordentligt nu av denna pärla!

Bilder lånade från residencemagazine.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!