Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hall – renovering

Inspiration från Pinterest.

Har suttit på Pinterest och inspirerats hela morgonen i jakt på lösningar till vår nya hall. Jag vill platsbygga garderober och funderar på att bryta av garderobsväggen med en liten platsbyggdbänk i samma stil där man kan sitta och ta på sig skorna. Ser framför mig en spegel på väggen över bänken, men samtidigt kanske den platsen är bra för krokar? Får fundera på den ett tag till… Här nere ser ni ett litet inspirations-kollage för hur jag tänker mig inredningen vad gäller möblemang/belysning. Jag tänker mig en väldigt klassisk och tidlös stil som rimmar bra med husets byggnadsår.

 

 1. Stol HÄR
 2. Taklampa HÄR
 3. Dörrmatta HÄR
 4. Knoppar HÄR
 5. Krok HÄR
 6. Galgar HÄR
 7. Dörrhandtag HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Väldigt väldigt snyggt! Ett tips är dock att satsa på några mer rejäla galgar för ytterkläder. Vi har IKEA galgarna men funkar inte jättebra för tunga plagg (blir märken runt axlarna). Så själv funderar vi på att köpa hay galgar till hallen men fortsätta med Ikea i gaderoben!

  H 2019-10-24 22:00:44
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!