Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Smoothing beige

Satt och skrollade i Habity-appen idag och föll pladask för den här fina tvårummaren till salu på Östermalm. Älskar känslan i sovrummet. Väggfärgen är SÅ fin. Efter lite eftersökningar har jag listat ut att det är färg Smoothing beige från Jotun Lady. En färg som jag ratade för att jag tyckte den kändes för mörk på färgprovet. Men alltså hur fin var den inte här? Herre gud vad det här med färg är svårt…

Var? Östermalm, Stockholm
Rum? 2
Kvadratmeter? 59
Utropspris? 5 995 000 kr
Mäklarfirma? Fastighetsbyrån

Bilder lånade från www.fastighetsbyran.com

Vill ni skapa samma snygga inredningsstil hemma hos er? Då ska ni spana in kollaget nedan!

 

 1. Bordslampa HÄR // 2. Överkast HÄR // 3. Taklampa HÄR // 4. Sängbord HÄR // 5. Golvlampa HÄR // 6. Kruka HÄR // 7. Soffa HÄR // 8. Soffbord HÄR // 9. Vas HÄR // 10. Matbord HÄR // 11. Stol HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej,
  kul att du uppdaterar mer på bloggen igen, även om jag förstår att det ofta är svårt att hinna/orka med. Jag och min sambo ska alldeles snart flytta till vår nya lägenhet, som är från sekelskiftet, och jag får mycket inspiration av dina inlägg. Vi klurar på färger till de olika rummen, kommer du snart skriva lite mer om vilka färger ni valt att måla med? 🙂

  Trevlig helg!

  Emma 2019-10-25 13:55:23
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Åh tack, vad kul att du gillar 🙂 JAA! Jag håller på att skriva om det nu faktiskt. Kommer ett inlägg under helgen 😀 Kram!! Trevlig helg!

   emelieekman 2019-10-25 14:43:36
   Svara
   • Svar på emelieekmans kommentar.

    Kul, då ska jag hålla utkik! 😀 Ett annat förslag på ämne som jag gärna skulle läsa mer om är tips på fina träd (som i inlägget ovan) som överlever inomhus. I Sverige. På vintern. Om det finns haha 🙂

    Emma 2019-10-25 16:24:08
    Svara
    • Svar på Emmas kommentar.

     Åh gud, har tagit livet av alla mina träd (inklusive min mammas)… Känns inte som att jag är rätt person att fråga, men jag ska göra lite efterforskningar…

     emelieekman 2019-10-25 16:26:19
     Svara
 • Hej å tack, orkar inte med din blogg mer för bara alla dessa sponsorer hela tiden känns så fel?, kan inte läsa för dom skyler?!! Kolla själv. Å inredning ?!!

  Annika 2019-10-24 02:25:48
  Svara
  • Svar på Annikas kommentar.

   Hej! Vad ledsen jag blir! Menar du banners? Är det från mobilen eller på datorn? Får ta upp detta med Metro där bloggen ligger. Tyvärr inget jag kan påverka…

   ”Å inredning??” Vad menar du med det? 🙂

   emelieekman 2019-10-24 09:05:04
   Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!