Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ljus i mörkret

Fick en så akut hemlängtan idag och började titta på massa bilder från vår förra lägenhet i Finnboda. Egentligen tror jag inte att det var saknad av vår gamla lägenhet, utan snarare en längtan efter något som är bara vårat, som inföll sig. Jag saknar våra saker, all inredning och vill bara bo just nu och tända massa ljus. Självklart längtar jag tills vår lägenhet är färdig. Jag längtar så att jag nästan går under om sanningen ska fram…

Eftersom att det är tisdag idag ska jag traditionsenligt bjuda er på en inredningsdetalj till budgetpris. Eftersom att hösten är här och hemma-säsongen med tända ljus är här för att stanna tänkte jag tipsa er om en nyhet från Mio som är SÅ fin. Visst är den lite lik min ljusstake Nagel?

Ljusstake från Mio finns att klicka hem HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!