Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lately

Hej bästa ni! Nu tänkte jag att det äntligen är dags för lite rutiner här på bloggen igen. Därför börjar jag veckan med ett bildsvep från helgen som passerat!

Var förbi Sleepo och kikade på en soffa jag funderar på att beställa. Sneglat på denna i hur många år som helst. Mitt ledord när jag väljer inredning till nya lägenheten är att försöka tänka tidlöst. Jag vill inte tröttna efter ett år utan satsa på sådant jag vet att jag kommer älska och trivas med år efter år…

I fredags hade vi aw på jobbet. Älskar ta mig tusan mina kollegor och mitt jobb. Skulle omöjligt kunna välja bort det framför mina sociala kanaler och egna bolag. SÅ glad att jag klarar av att kombinera båda och inte behöver välja.

I lördags väckte min fästman mig med amerikanska pannkakor på sängen <3 Glömde fota! Gulle han.

Sedan stod fix med lägenheten på schemat. Det här med att välja färg är ta mig tusan hur svårt som helst. Ska skriva ett inlägg om vad jag tror vi har landat i för färger i veckan. Jag har vetat sedan länge att jag är en velig person, men det här med att ta beslut kring färg, det är på en helt ny nivå av velighet…

En stor anledning till att jag har varit dålig på att få tid över till bloggen senaste veckan är att jag har suttit och gjort beskrivningar till våra hantverkare för varje rum. Kommunikation är a och o och eftersom jag inte kan vara på plats varje dag så kände jag att vi behövde få ner en plan på papper. Jag inbillar mig också att detta gör oss mer förberedda eftersom vi nu har behövt tänka igenom hur vi vill ha varje rum i minsta detalj. Alla som renoverat känner nog igen sig i att hantverkare kan ringa i tid och otid och be om ett beslut (t ex vilken tjocklek på dörrfoder/färg på fog/höjd på dörröppning – ja you name it!). Nu har vi diskuterat det mesta och kan vara tydligare i vår kommunikation mot alla inblandade.

Hej bygg-kaos!

I söndags hade jag bokat tränings-dejt med min lillasyster på Sats. Vi brände av två pass och det var så skönt att få svettas lite.

Sedan hade hon bokat försenad födelsedagsbrunch för mig på Nybrogatan 38. Vi delade på en Egg royal och en Egg benedict med avokado. Mums!

 Hoppas ni också haft en fin helg!

I veckan fortsätter renoveringen (lovar att bjuda på mer info och bilder under veckan), jag har rätt mycket på jobbet och dessutom massa roliga grejer som händer tack vare bloggen (t ex Emilias lunch på Nordiska galleriet idag och event med Rituals imorgon). Dessutom vill jag fortsätta hålla igång träningen, känner att jag är inne i ett så bra flow just nu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Klänningen du har på bilden sååå fin ☺️ Vart är den ifrån??

    Victoria 2019-10-22 12:05:15
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!