Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Drömmen om ett vinrum

Så var det lördag och helg igen. Min älskling står vid spisen och gör korvstroganof på min beställning. Jag ligger i soffan med duntäcket, tänt ljus, lyssnar podd och tjyvsmakar på godisskålen. Jag hade aw med jobbet igår så idag ska vi ha klassiskt fredagsmys fast det är lördag. Jag ville mest kika in och säga hej och bjuda på några bilder som åtminstone fick mig att drömma om ett vinrum när jag såg denna bostadsannons för några år sedan. Tyvärr är vår nya lägenhet inte så stor att jag är villig att offra ett av rummen till detta ändamålet. Däremot har vi börjat skissa på en lösning i köket som jag tror kommer bli SÅ bra om vi får till det. Det var ju länge sedan jag skrev något om renoveringen så jag tänker att det är dags för en uppdatering snart? Imorgon tänkte jag ägna kvällen till bloggen och förbereda massa inlägg till nästa vecka. Har ju saknat er och bloggen!

Bilder lånade från Fantastic Frank.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Så snyggt, det där är min dröm också!

    Josefine 2019-10-22 09:36:56 http://www.dbtak.se/
    Svara
  • Vi har saknat dig också! Förstår dock att bloggen får bli lite vilande när det är mycket annat i livet, vi finns här och väntar när du är redo ändå ?

    Ellen 2019-10-20 18:51:27
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!