Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Skrivtorka, renoveringsångest och en kreativ urladdning

Jag har skrivtorka. Jag vet i ärlighetens namn inte riktigt vad det beror på – kanske är det annat i livet som jag känner mer för just nu, den ständiga pressen och stressen för renoveringen av vårt drömhem som påverkar, eller kanske det faktum att jag producerat enorma mängder textmaterial på jobbet senaste tiden. Jag känner mig urholkad på kreativitet. Jag hoppas att den stundande helgen kommer att göra mig gott.

Idag vill jag visa er en vacker vindsvåning som Clas Dalén designat och inrett. Superlativen räcker inte till för att beskriva vilka känslor jag får när jag ser dessa bilder, men eftersom att det mer eller mindre låser sig så fort jag försöker formulera en mening tänkte jag hålla mig kort och istället låta bilderna få tala för sig själva.

Bilder lånade från residencemagazine.se. Foto Kristofer Johnsson. Styling Claes Dalén

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Älskar din blogg men kommer måsta sluta läsa den på grund av dom superstörande popup-annonserna som alltid har ljud. Trodde folk slutat med sånt? Skapar ju bara irritation och noll sug på köp.

  Evelina 2019-10-17 20:50:39
  Svara
  • Svar på Evelinas kommentar.

   Vad tråkigt att du känner så! Jag kan tyvärr inte påverka detta förutom att framföra din åsikt till metro.

   emelieekman 2019-10-20 21:23:50
   Svara
 • Wow, så stilrent! Kul att det är just en vindsvåning också!

  Stina 2019-10-17 19:47:20 http://www.stjarnansstad.se/
  Svara
 • Hej.
  Tycker verkligen du är så himla duktig på inredning och älskar din stil och den inspiration du bidrar med! Nu till min fråga, jag har en ganska stor hall, med grått golv och vita väggar samt inredningsdetaljer i mässing, tex spegel etc. Vad skulle man kunna ha för matta? Kan inte du länka tips på det i bloggen?

  Det vore även kul med att inlägg om olika posters och tavlor som passar bra i vardagsrummet, både som passar ihop i par om två, och för tavelväggar, eller enskilda.

  Tack för en bra blogg!

  Elin 2019-10-13 22:25:23
  Svara
 • Ett bildsvep över lägenheten kanske? Behövs inte många ord 🙂

  V 2019-10-11 12:53:08
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!