Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En inredningsdröm till salu

Fantastiska Lovisa Häger som jag har den stora äran att kalla min vän (hur lyxigt är det inte att jag fått lära känna så många fantastiska människor via bloggen?) säljer sin lägenhet! När vi sågs på ett event i förra veckan avslöjade hon att hon gick i säljtankar och att lägenheten skulle läggas ut till försäljning vilken dag som helst och jag har sedan dess otåligt vänta på att få se bilderna. Lovisa driver egna bolaget och bloggen An Interior Affair och är en riktigt fena på det här med inredning och styling. Dessutom är hon händig som få. Inspireras till max av hennes DIY-projekt (titta t ex på borden och elementskydden i hennes lägenhet). Älskar verkligen hennes stil som känns otroligt personlig, harmonisk och tidlös. Ja ni förstår att hon är en stor inspiration för mig. Har ni inte koll på Lovisa sedan tidigare måste jag be er att börja följa henne både på blogg och instagram!

Hur som helst – nu ligger hennes fina lägenhet ute till försäljning och bilderna som jag så otåligt väntat på är bara så fina. Vilken lägenhet! Fotograf är Elisabeth Daly och bostaden förmedlas via Nomad Mäkleri. Lyllos den som får flytta in här…

Var? Vasastan, Stockholm
Rum? 2
Kvadratmeter? 57
Utropspris? 4 995 000 kr
Mäklarfirma? Nomad Mäkleri

Bilder lånade från nomad.se // Fotograf: Elisabeth Daly

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!