Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Skärmväggar

Ny dag, nya tag. Jag sov till 11:30 i morse. Jag antar att jag behövde sova ut. Just nu sitter jag och tittar på ”Din hjärna” på SVT-play (rekommenderar starkt) och dricker mitt morgonkaffe. Ska straxt gå och hämta ut ett paket på posten och kanske gå förbi lägenheten och kika.

Fin vikvägg som finns att klicka hem HÄR.

Med tanke på gårdagen så kommer mina fredagsfavoriter idag istället.

Jag vet att många av er efterfrågar mer compact living-tips. Därför vill jag idag visa er ett smart hjälpmedel för att skapa rum i rummet. Några av er minns kanske min första lägenhet på 34 kvm? Det var en etta där säng och soffa stod i samma rum. Där hade det varit perfekt med en sådan här skärmvägg för att dela av sovdelen från vardagsrummet.

 1. HÄR
 2. HÄR
 3. HÄR
 4. HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!