Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En tung fredag

Idag har det varit en tung fredag. Därför ska det blir särskilt skönt att landa i soffan nära nära min älskling. Påminnelsen om att livet förr eller senare tar slut och är skört får mig att tänka på vikten av att vi tar vara på och uppskattar varje dag. Trots att livet bjuder på både med och motgångar så som en renovering som aldrig tycks bli klar, mycket stress på jobbet eller en så banal sak som spöregn utan paraply, är livet fantastiskt och jag älskar att leva mitt liv. Jag vill bara göra det ännu mer fullt ut. Jag tänker att jag måste bli bättre på att ta vara på de små stunderna, vardagen. Lära mig att vara ännu mer tacksam. En dag som denna känns det också extra viktigt att inte glömma bort att tala om för mina nära och kära hur mycket de betyder för mig och hur mycket jag älskar dem! En dag kan det vara försent…

Massa kärlek! / Emelie

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!