Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Här finns pampasgräs att köpa

Er läsare/följare kan man verkligen lita på! Igår skrev jag och frågade om VAR jag kunde hitta riktigt fluffiga pampasgräs i Stockholm eller Örebro (eftersom att jag var där på jobb idag). Det rasslade in svar och många av er tipsade om Yankeehome i Örebro så jag gick faktiskt förbi där och wow vilket utbud. Jag köpte med mig 2 olika typer av pampas. Så nöjd! Nu längtar jag ännu mer efter vår lägenhet.

Hur fina torkade buketter? Hade det inte spöregnat och jag hade en tågresa till Stockholm framför mig hade jag definitivt slagit till på en av dessa. Har någon tips var i Stockholm jag kan hitta buketter likt detta? Kommentera gärna!

Slog även till på en bunt Lagurus, Harsvans. Så söta!

Den här snäck-vasen är förresten så fin. Vill ha!

I Stockholm tipsade ni bland annat om att pampasgräs går att hitta hos Makalösablommor på Sveavägen, Bunches Götgatan/T-centralen, Florist i Bromma blocks, Floristkompaniet, Mall of Scandinavia (florist till höger vid huvudentrén).

Ett allmänt tips jag fick angående pampasgräs är att sätta det i vatten tills de fluffat till sig ordentligt tar man bort vattnet och torkar dem.

Vill du köpa online så hittar du fint pampasgräs här och här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Har dem ingen hemsidan ?? Om man vill beställa exakt likadana gråa pampagräs? Dem stora

  Salma 2020-03-07 01:13:54
  Svara
  • Svar på Salmas kommentar.

   Gå in på deras instagram? Eller pröva ring 🙂 Det är nog bara en google-sökning bort 😉

   emelieekman 2020-03-20 11:16:29
   Svara
 • Ja, visst har dom fina på Yankee.

  Surfade runt och syndade pp Hemnet och hittade denna pärla…

  https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-ronneshytta-askersunds-kommun-sjolidsvagen-11-16351175?utm_source=ios_app&utm_medium=link&utm_campaign=tipsa&utm_content=iphone

  Anna 2019-10-03 13:55:57
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!