Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Att välja sänggavel

Jag står verkligen inför så många val just nu angående vår renovering. Det rör sig om allt från kökshandtag till val av toalettstol och färg på väggar. Ändå kan jag inte låta bli att börja fantisera om nästa steg – då det är dags att börja möblera. Allt hör ju någonstans ihop. Val av kulör på garderober och väggar i sovrummet måste ju passa ihop med inredningen där. Jag sa och tänkte länge behålla i princip hela vårt gamla möblemang i sovrummet. Jag älskade verkligen känslan där. De mörkläggande gardinerna och överkast från Linum tillsammans med taklampan från Sandsten design och vår gråa säng. Det slog mig dock för bara några dagar sedan att våra gardiner är för korta och samtidigt är jag faktiskt sugen på en mer varm ton där inne. Därför lutar det nu åt att byta ut en hel del grejer. Jag känner att jag vill ha en mer jordnära känsla i sovrummet. Jag tänkte investera i en neutral slängkappa och köpa en ny sänggavel. Men stil/färg är så svårt! Ibland är jag inne på rotting, medan jag andra gånger vill fortsätta på art deco-teamat med spännande former, sammet och mässingdetaljer. Just nu är jag mest inne på något riktigt klassiskt och tidlöst. Vill back to basic och känner för enkla linjer och naturtrogna material. Men jag hinner kanske ändra mig igen till dess att det är dags…

Rotting är ju utan tvekan årets stora trend. Hur fint med en gavel i rotting?

Pressbild från H&M Home. Det här sovrummet har som ni säkert vet inspirerat mig i många år. Mina älskade sängbordslampor köpte jag efter att ha sett denna bild. Älskar det enkla och de raka linjerna.

det enkla bor som sagt det vackra. Hur harmoniskt är inte det här sovrummet signerat Milli Notti?

Art deco när det är som bäst!

Dröm-gavel från Sleepo designad av Lovica Alcén hemma hos Petra.

Hur snygg är denna gaveln på denna bild som jag sparade ner på Pinterest för ett tag sedan? Art deco när den är som bäst som sagt.

Vacker gavel hemma hos Hanna som min före detta blogg-kollega Bisse designat.

Spännande form signerad Mille Notti.

Håll i hatten nu här nedan har jag nämligen listat hela åtta gavlar jag drömmer om just nu. Nr 1 nedan är bara så WOW.

1.HÄR  (favorit!) // 2. HÄR

3. HÄR // 4. HÄR

5. HÄR // 6. HÄR

7. HÄR // 8. HÄR

Hittar ni någon favorit bland de ovan? Jag gillar 1, 3 och 5 lite extra…

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • går i tankar på att köpa en sänggavel till vår säng (som numera saknar en), och undrar hur man ska tänka färgmässigt med att sängbotten har en färg? Är det sängkappa som gäller då?

    stina 2019-10-03 13:46:26
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!