Sista helgen i september

Jag tänkte börja veckans helgrapport redan från i onsdags. Då hade jag den stora äran att vara med på invigningen av Nespressos helt ny boutique i Gallerian!  Förutom kaffe står sensorik, hållbarhet och en personlig kundupplevelse i fokus när detta nya butikskoncept nu äntligen lanserats i Sverige!

Här kan ni kaffeentusiaster bland annat få en privat kaffeprovning för att lära er mer om kaffe, hållbarhet och ursprung, experimentera med recept och hitta nya personliga favoriter. Butiken har även en kaffebar där ni kan njuta av en kopp Nespressokaffe i lugn och ro.

Janice had en intim spelning. Wow. Hennes röst!

Min fästman var där liksom Vera och hennes kille Fredrik. Så rackarns härligt när man som par klickar!

Så kul att få hänga med bästa insta-tjejerna <3

Helgen kom lägligare än någonsin. Jag hade nämligen en riktigt kämpig vecka på jobbet förra veckan med många sena kvällar på kontoret. På fredagen köpte vi hem massa chark och tittade på Idol. Precis vad jag behövde!

Det var så skönt att sova ut. Jag gick upp och gjorde smoothie och ingefärashot till mig och S.

Vitaminboost till frukost! 

Sedan tvingade jag med mig min fästman in i massa inredningsbutiker.

Nordiska Galleriet har så snygga miljöer. Så mycket fina grejer. Vill ha allt.

VAR hittar jag sådana här riktigt fluffiga pampasgräs?

Kär i denna soffa som tyvärr ligger lite utanför budget.

Jag har önskat mig en kruka från Svenskt tenn i födelsedagspresent. Vill gärna ha den lilla med silverfat.

Fin pall inne hos Rum21.

Sedan promenerade vi bort till vår lägenhet.

Här försökte vi mäta om min drömsoffa ska få plats eller inte… svårt haha.

Ser ni att väggen sakta men säkert har börjats ta ned… Längtar tills vi får se resultatet i veckan!

Nu är det grovgjutet och flytspacklat i badrummet. Även väggen är uppriktad. Snart kommer tätskikt på plats. Tror det kommer hända grejer här i veckan…

Sedan åkte vi till farfar och hälsade på honom. Var tvungen att fota av det här fotot på mig och min syster i hans rum. Hur söta haha? Min syster var världens busigaste unge, visst ser man nästan det?

På kvällen köpte vi godis och tittade på Heder och Fartblinda.

I söndags stod Maddes Babyshower på schemat.

Mina presenter. Hur söta? Body HÄR. Skor HÄR. Dregglisar HÄR.

På kvällen åt vi tacos hos mamma och pappa.

Hoppas ni också haft en mysig helg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej,
  De flesta blomsterbutiker säljer pampasgräs.Först ska man va de i vatten så att de slår ut o blir fluffiga sen torka 🙂

  P 2019-10-02 14:56:22
  Svara
 • Härligt att följa er renovering! Fina val. Jag undrar vad det är för färg på väggen ni provmålat med i V- rummet?(Den mörkare beige) . så fin!

  Sofie 2019-10-01 09:19:04
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!