September wishes

Älskade höst! Jag uppskattar verkligen den höga luften och krispigheten. September är en sådan där månad då det bara är härligt att äntligen få klä sig i fina höstkappor och mysiga stickade tröjor igen. I skrivande stund har jag tagit plats framför datorn med en rykande kopp kaffe (nej, vår Nespresso-maskin ligger inte nedpackad i någon kartong i ett shurgardförråd utanför stan, den har fått följa med mellan våra olika temporära boenden…Klarar mig inte utan! haha). På dagens agenda står blogg och jobb. Är om sanningen ska fram superstressad över en grej som jag måste få klart i dagarna och den här stressen har förföljt mig hela helgen. Är ni duktiga på att släppa jobbet när ni går hem om kvällarna? Jag måste blir bättre på det. En annan sak jag har lovat mig själv är att försöka bli mer närvarande i det som sker just nu. Har jag en middag med vänner eller familjen så vill jag bli bättre på att vara 100 % där och inte i mobilen eller med tankarna någon annan stans. Hur som haver, September månad närmar sig faktiskt sitt slut och det är tid för mig att bjuda på några materiella önskningar.

  1. HUR fin är inte denna kappa? Lagom dressad och jag slår vad om att man får en fin figur tack vare skärpet i midjan. Så kvinnlig modell! Färgen känns också HELT rätt just nu. Finns att klicka hem HÄR.
  2. Jag fyller år om lite drygt två veckor. Denna parfymen har jag gått och kärat ned mig i. Fick nämligen ett doftprov som jag använt slut. Så om min familj eller kära pojkvän läser bloggen så har ni här ett litet tips 🙂 Byredos flaskor är för övrigt SÅ snygga. Finns att klicka hem HÄR.
  3. Besatt av zebra-mönster för tillfället. Är egentligen lite sugen på denna från Svenskt tenn. Men denna budget-variant från Mio är heller inte helt fel…
  4. Favorit-märke när det kommer till doftljus – Diptyque! Doften mimosa älskar jag! Svindyrt men superlyxigt! Lite svåra att få tag på i Sverige, finns på NK eller att klicka hem HÄR.
  5. Behöver dessa ankelboots i höst och vinter. För fina. Finns att klicka hem HÄR.
  6. Länge letat efter den liten cross body-väska och fastnat för märket ATP. Denna lilla skönhet känns som den perfekta väskan i höst. Finns att klicka hem HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!