Inrendingsfavoriter hemma till bra priser

Äntligen fredag! Jag sitter i bilen på väg mot bröllop i Öregrund. Det ska bli så roligt och mysigt med hotell med min älskling. Helgen börjar med middag redan ikväll, jag ska ta massa bilder. På tal om bilder saknar jag så att kunna vara kreativ och fota vårt hem. Vi hyr just nu några vänners lägenhet som är helt fantastisk, men det är ju ändå inte samma sak. Jag saknar våra möbler och alla kläder som ligger i kartonger i ett förråd någonstans…

Nedan hittar ni några av mina inredningsfavoriter som jag längtar efter att få packa upp ur flyttkartongerna om några veckor. Alla går dessutom att fynda med rabatt just nu!

 

 1. Taklampa Sarfatti från Flos. Finns att klicka hem med fin rabatt HÄR.
 2. Bordslampa Taccia från Flos. Finns att klicka hem HÄR till fin rabatt.
 3. Ljussteken Constella från Klong. Finns att klicka hem till rabatterat pris HÄR.
 4. Soffbord från Eilersen. Finns att klicka hem HÄR till fin rabatt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!