Ingen superhelg och veckans planer

Godmorgon på er! Jag kan redan nu avslöja att jag förmodligen har haft världens minst intressanta helg. Jag har mer eller mindre suttit fastklistrad vid mina svärföräldrars köksbord och jobbat. Min fästman har varit bortrest på Svensexa (nej, inte hans egna) och jag är så glad att jag har fått bo och blivit ompysslad hos svärisarna i helgen. Någon bildbomb från helgen har jag därför inte att bjuda på. Istället tänkte jag pröva mig på en Veckans planer i klassisk bloggmaner. Däremot vet jag inte hur intressant ni tycker det är? Jag bloggar ju inte på heltid utan min huvudsakliga tid spenderar jag på ett vanligt hederligt kontor. Här (klick!) kan ni läsa ett inlägg om min yrkesroll som jag skrev för några år sedan. I stort stämmer den fortfarande hyfsat bra, även fast jag bytt tjänst inom bolaget.

Hur som haver, här kommer iallafall mina planer för veckan.

Måndag: Idag skedde något stort i renoveringen – badrummet är påbörjat! Börjar nästan gråta av lycka. Nu är vi igång! S kommer hem från Svensexa i Polen. Längtar efter honom! I övrigt har jag en lång to do list på jobbet.

Tisdag: Påbörja nya projekt på jobbet och avsluta ett. På kvällen vill jag hinna med att träna. Beställa massa material/göra viktiga val till lägenheten.

Onsdag: Deadline på jobbet för ett stort projekt jag arbetat med under några veckor! Jobba med bloggen och träna på kvällen.

Torsdag: Jobb och besöka lägenheten. Annars inga planer.

Fredag: Barrys med kollegorna på lunchen! Längtar. Sedan fira att det är helg. Oklart hur än så länge.

Lördag: Heldag på landet med familjen och familjevänner. Ser framför mig hur vi ska prata minnen och bara umgås. Så mysigt!

Söndag: Fira lilla Mila som fyller 1 år och tillsammans med sina föräldrar befinner sig i Sverige i helgen!

…det verkar med andra ord bli en helt vanlig vecka i mitt liv. Har ni några spännande planer?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!