Ett Pinterest-fynd

Som rubriken skvallrar om är det här ett kök jag hittat på Pinterest och det inspirerar mig massor! Jag tycker materialval och den klassiska men också lite lantliga känslan är fantastisk fin. Färgen är så läcker och jag älskar att dörrfoder och lister är målade i samma kulör. Golvet är även det full pott. Spanar också lite extra på överljuset eftersom vi överväger det i vår lägenhet. Däremot kommer stilen i så fall vara med tidstypisk. Därutöver är ju köksön en riktig dröm. Här finns både plats för matlagning och häng.

Bilder lånade från devolkitchens.co.uk

Längtar efter att få visa er våra tankar kring nya köket. Blir på riktigt pirrig när jag tänker på det(!!!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!