Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ett hem att inspireras av

God kväll bästa ni! Jag har tagit plats i soffan framför tv:n med svärmor.  I helgen står jobb på schemat, jag har en dead line i nästa vecka som jag bara måste bli klar med. Idag unnar jag mig dock en kväll i soffan som sagt och när jag skrollade igenom Hemnet precis så fann jag denna vackra lägenhet belägen i Vasastan precis intill Vasaparken. Lägenheten renoverades 2017 och jag som just nu är uppe i en liknande renovering tycker att de lyckats så himla bra med både kulörer, inredning och att förstärka fina detaljer från byggnadsåret.

Var? Vasastan, Stockholm
Rum? 3 rok
Kvadratmeter? 92
Utropspris? 9 950 000 kr
Mäklarfirma? Notar Vasastan

Så fin stuckatur och dörröverstycken!

ÄLSKAR träinslag i inredningen.

Det här badrummet har faktiskt en hel del likheter med våra ritningar för nya lägenheten…

Jag spanar lite extra på alla fina detaljer inför stundande renovering av vår lya…

Bilder lånade från Notar Vasastan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!