Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Materiella önskningar

Så här när man renoverar och allt inte riktigt går som planerat så önskar man egentligen inget annat än att renoveringen ska fortskrida. Men eftersom att det är lite av en tradition att jag bjuder på en önskelista med materiella ting jag drömmer om just nu så kommer just en sådan lista…

 1. Hur fin liten ask med rotting-detaljer? Ni hittar den hos H&M Home.
 2. Vacker mönstrad klänning som passar perfekt så här på sensommaren. Älskar denna modell! Finns att klicka hem hos Other Stories.
 3. Jag missade Formex men snappade upp denna skönhet från branschkollegors rapporteringar därifrån. Det är egentligen en vas men jag tycker den är lika fin utan blommor. Finns att klicka hem HÄR.
 4. Fina och sköna sängkläder kan man inte få för mycket av. Jag har dessa från Milli Notti i grått men i och med flytten kommer vi ha två sovrum att inreda och ett vill jag inreda i toner av beige. Dessa kvalar därför in på min önskelista. Finns att klicka hem HÄR.
 5. Jag har sakta med säkert börjat kika på belysning till nya lägenheten. Jag letar efter klotlampor till hallen. Denna skulle eventuellt vara ett alternativ…
 6. Finaste bokstödet från Lineaire, min vän Madeleines design. Detta skulle vara så så så fint i vårt nya vardagsrum (när det väl är klart).
 7. Älskar den här modellen och skulle behöva en lite större väska till hösten. Den här från ATP Atelier har därför åkt upp på önskelistan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!