Min helg ur mobilkameralinsen

En trött tjej hemkommen från konferens.

Jag tänkte idag bjuda på en rätt oglammig helg i mitt liv. Jag är nämligen inne i en period kantad med massa jobb. Sömnbristen förra veckan var inte att leka med. Många tidiga mornar och övernattningar på annan ort, med anledning av konferens, var boven i dramat. När helgen väl infann sig hade jag ingen energi alls kvar. När jag kom hem i fredags kändes det som att jag drabbats av en social baksmälla toppad med sömnbrist. Jag hade planerat att ta mig ut till Formex men orken fanns inte där. Det enda botemedlet var massa egen tid och jag ska villigt erkänna att det faktiskt var lite skönt att jag var gräsänka dagen till ära. Jag snörade på mig joggingskorna och begav mig ut för en löptur i regnet. Det gjorde mig gott. Sedan köpte jag massa godis och tittade på serier som bara jag gillar och min fästman annars avvisar som strunt.

Passar på att njuta av naturen medan vi bor som vi gör.

I lördags begav mig till gymmet för 60 min spinning när jag vaknade. När jag kom hem gjorde jag bananpannkakor till mig och honom.

Ett ägg och en banan är allt ni behöver! …och topping förstås!

Vi kollade på två avsnitt av Handsmaids tale och sedan åkte vi förbi Bauhaus och tittade på badrumsinredning.

Sedan åkte vi och hälsade på Lily!

Lily <3

Så gosig. Mitt hjärta smälter av detta. Tänk att hon är mina framtida barns kusin. Så fint.

På kvällen svängde vi förbi El Clasico på Skånegatan som har stans bästa tapas. Ni måste pröva. Mina favoriter är tonfiskröran, getosten i skinka och calamares!

I söndags hann jag med ännu ett träningspass, att förbereda bloggen för veckan och söndagsmiddag med familjen hemma hos mamma och pappa. Så mysigt!

Tacos! Är det typisk fredag rätt för er? Eller äter ni det också ofta på söndagar?

Jag är stolt över mig själv som lyssnade på vad jag behövde i helgen för att orka ladda om för ännu en intensiv vecka. Hoppas ni också haft en härlig helg och glöm inte att lyssna på vad er kropp och knopp behöver.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!