Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sekelskiftesdröm

God förmiddag! Vi kickstartar veckan med en riktig käftsmäll – ja ursäkta språket men den här våningen anno 1885 på Östermalm är bara så fin så man blir helt knockad. Här har vi 3,3 m i takhöjd och våningen är rakt igenom varsamt renoverat och stoltserar med en uppsjö av bevarade originalattribut såsom stuckaturer, takrosetter, dörröverstycken, munblåsta fönsterglas, ståtlig kakelugn och fiskbensparkett. Ögongodis! Förutom allt detta fina så föll jag som en fura för köket och den platsbyggda förvaringen. Tycker denna väggfärg var magisk och kökets färg gick så fint ihop med stenen.

Bilder lånade från wrede.se  där ni kan se mer av denna pärla.

Fotograf: Jesper Flobrant.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!