Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Uppdatering renovering – våra nya golv!

Så här på kvällskvisten kommer en lite uppdatering kring vår renovering. Det var ju ett tag sedan sist. Men idag vill jag vissa en liten glimt av våra nya golv i sovrummen…

Alltså HUR fint? Så glad även för frisen. I vårt stora sovrum kommer vi ha garderober längst ena långsidan vilka kommer ramas in med frisen varför den ser väldigt bred ut just nu. Längtar så tills det är slipat och hårdvaxoljan är på. Men de väntar vi med tills resten av golvet är lagt och renoveringen kommit lite längre. Så länge åker papp på för att skydda.

Som ni känner till kunde vi inte tillvarata det befintliga furugolvet. Tråkigt såklart, men samtidigt är jag nu när det nya golvet ligger på plats helt varm i hjärtat. Jag har alltid drömt om klassisk fiskbensparkett. Som så många av er skrivit så är det ju en riktig berg och dalbana att renovera. Men när man får se resultatet (även om det i det här fallet bara var en del av golvet) så blir man så glad och glömmer allt det jobbiga. Det väger lixom upp. Jag vill inte jinxa något, men i veckan hoppas jag också på att vi får ett avgörande besked så att renoveringen kan fortskrida även i andra delen av lägenheten.

Nu ska vi titta på ett avsnitt av Handsmaid’s tale, vi har bara några avsnitt kvar av tredje säsongen. SÅ spännande!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej
  Tack för din härliga blogg!
  Är också intresserad av varumärke, modell och nyans på ert fina golv. Vad är det för skötsel som gäller för detta golv?

  Monica 2019-09-02 07:00:25
  Svara
 • Kan du inte länka till var du köpt och vilken modell på parkettgolvet? Tack för fin blogg

  Helena 2019-08-27 17:05:07
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!