Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

20% rabatt på Ellos Home

God kväll gänget! Hoppas ni har en mysig kväll. Själv är jag gräsänka, men efter en mycket intensiv vecka med flera tidiga mornar och hotellnätter bestämde jag mig för att bara vara ikväll. Min kropp skriker efter en hel natts sömn så jag ska straxt gå och lägga mig. Men innan jag gör det så vill jag bjuda er på fyra fredagsfavoriter. Idag vill jag tipsa om Ellos Home som har fått in massa fina nyheter och dessutom påfyllning av en del guldkorn. Just nu har de också 20% rabatt på möbler och inredning. Här nedan hittar ni några saker som jag gillar lite extra mycket. Nr 4 är en nyhet som bara är så snygg! …men väldigt lik B&B Italias Alanda-bord. Håller ni inte med?

 1. Golvlampa HÄR.
 2. Longe-fåtölj HÄR.
 3. Kruka HÄR.
 4. Soffbord HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!