Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Misty shadow

Jag publicerade en bild på det här fina köket som inspirerat mig i många år på Instagram för ett tag sedan. Jag är nämligen sugen på en liknande kulör till vårt nya kök och sökte därför efter färgkod. Efter många om och men landade vi i kommentarsfältet gemensamt i att köket är målat i Jotuns Misty shadow.

Bild via sundlingkicken.residencemagazine.se
Fotograf cimek.se

Det här köket har som sagt inspirerat mig i många år och jag tycker fortfarande att det är lika snyggt! Ett gott tecken. Från början var jag inne på väldigt ”trendiga” material- och färgval till vår nya lägenhet. Nu har jag mer eller mindre landat i mer klassiska, förhoppningsvis mer tidlösa val som kommer att hålla över tid. Min förhoppning är att jag kommer fortsätta att gilla det jag gillat under många år, även många år framöver. Jag har verkligen lyssnat inåt. Jag är dock lite rädd att den drar lite för mycket åt det lila hållet och är mycket mörkare irl. Vi kommer att ha luckor upp till taket och ljus sten på vägg och bänk. Kökets färg blir därför helt dominerande och till skillnad från det här köket kommer ingen vit väggfärg balansera ned. Jag ska ta ett snack med min målare och besöka Colorama i Trollbäcken som har stenkoll. Ett tips när ni ska renovera eller måla om är verkligen att ta hjälp och be om råd av proffs! Sedan måste ni provmåla förstås…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!