Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Loungestolar i rotting åter i lager

Åh, äntligen! Ellos bästsäljare, loungefåtöljen Helle av björk med sits och rygg i rotting finns i lager igen! Den sålde slut på (typ) en sekund sist men nu finns några i lager igen. Perfekt att passa på nu när Ellos har 20% rabatt på inredning och möbler. Finns att klicka hem HÄR.

Stolen finns även i ljus finish. Så fin den också! Finns att klicka hem HÄR.

Själv har jag slagit till på skönheten ovan från H&M Home eftersom att jag trodde den från Ellos var slutsåld. Eller i ärlighetens namn två. Kan knappt vänta tills lägenheten är klar och vi kan börja inreda och jag får placera dessa i vardagsrummet mitt emot soffan.

Vilken är er favorit?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!