Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

På Tyskbagargatan 7

Sakta men säkert börjar bostadsmarknaden vakna till liv igen. Härligt tycker jag som älskar att drömma mig bort och inspireras av vackra bostäder. Särskilt kul är det just nu eftersom att vi totalrenoverar vår lägenhet och suger till oss all inspiration som två svampar. En lägenhet som jag fastnade för lite extra hos Esny är den här tvårummaren belägen på Tyskbagargatan här i Stockholm. En liten Östermalmspärla i pampig sekelskiftesfastighet från förra sekelskiftet. Hela lägenheten är målad i dova gråa toner från Farrow & Ball. Personligen föredrar jag ljusare färger, men måste säga att detta va en riktig fullträff. Jag spanar lite extra på förvaringslösningen i sovrummet. Vi har nämligen tänkt oss något liknande hos oss. Jag vill också slå ett slag för färgkombinationen beige och grå. Ingen har väl ungått att beiget har kommit att bli lite av det nya gråa. Men ni som redan gått all in på grått men nu är sugna på beige och varmare toner ska inte misströsta, sovrummet och vardagsrummet i den här lägenheten är ett utmärkt exempel på hur man kan addera textilier i beige till en annan grå bas.

Var? Östermalm, Stockholm
Rum? 2,5 rok
Kvadratmeter? 56
Utropspris? 5 995 000 kr
Mäklarfirma? Esny

 

Bilder lånade från esny.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!