Sista helgen i lägenheten

Innan jag går och knyter mig tänkte jag bjuda på ett gäng mobil-bilder från förra veckan och först en liten uppdatering kring vad vi pysslar med i lägenheten just nu. Det är ju trots allt måndag…

Planerar garderober! Vi behöver både ett gäng till sovrummet, vår hall samt den ”lilla hallen”. Just nu lutar det åt Ikea-stommar och måttbeställda luckor till det.

Vi har bestämt oss för golv! Det blir klassisk fiskbensparkett i ek. Sovrummen är klara och golvet i hall, kök och vardagsrum lägger vi så fort väggen är nere. Det kommer bli så fint!

Som jag skrev här om dagen håller vi också på att välja taklister. Så jäkla svårt. Har beställt hem massa prover, men ändå omöjligt att bestämma sig.

Det börjar också klia i fingrarna riktigt ordentligt nu. jag vill köpa massa nya möbler till lägenheten! Kan ni gissa vad jag slagit till på ovan från H&M Home?

I veckan fyllde Sanne 30 år! Det firades med festlig lunch på Nobis i torsdags.

I lördags trotsade vi regnet och tog båten in till stan för att möte upp min vän Patricia,  som bor i London men var hemma på besök, för somriga drinkar. Hade inte träffat henne på evigheter så jag är glad att vi fick till en liten träff.

Sedan begav vi oss till  L’Avventura där Sannes man, syster och väninna hade styrt överaskningsmiddag! Såå gott och trevligt. Älskar middagar som övergår i fest!

Knäppte den här bilden på födelsedagsbarnet. Så fin!

Sedan dansade vi hela natten. Det var länge sedan jag stängde Hells. Men i lördags skedde det. Så jäkla rolig kväll!

I söndags stod flyttpackning på schemat igen. Kaoset just nu är inte att leka med. Så tacksam för all hjälp vi fått av våra föräldrar och speciellt svärmor!

Kan knappt förstå att vi lämnar vår pärla den här veckan. Det hade nog känts väldigt bra i magen om vi kunnat flytta in i vår nya lägenhet nu. Så blir ju inte fallet. Istället får vi leva i kappsäck tills vidare och hoppas innerligt att vi kommer vidare snarast!

Hoppas ni också har haft en fin helg <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Spännande! Jag och min sambo var i helgen och beställde garderober på ikea 🙂 Köpte stommar och var nära på att köra (skjut)dörrarna därifrån också vilket jag är otroligt glad att vi inte gjorde. Jag hade kollat upp kvik’s garderobslösning SMART. Den är så snygg så man tuppar av (den med svart ram) men går loss på nästan 17 000kr (helt sjukt för en garderob) så köpte stommen på Ikea och ramen den Kvik och det kostade under 10 000kr! Kan verkligen rekommendera det om ni är ute efter en sån lösning i hallen 🙂

    Caroline 2019-08-13 20:57:19
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!