Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Saturday inspo

Första helgen efter semesteruppehållet och jag njöt av sovmorgon trots att jag bara jobbat en vecka. Vi har flyttpackat hela dagen. Tack snälla till våra föräldrar som hjälpt till massor! Nu ska jag iväg och träffa min vän Patricia som är i Stockholm. Hon bor annars i London och vi har inte setts på evigheter. Ska bli så trevligt!

Från dagens schema till något annat. Idag inspireras jag av stylisten och inredaren Emma Blomquists magiskt fina hem som Residence förevigade med urtjusiga bilder tidigare i år. Tyvärr finns inte mycket vackra detaljer från byggnadsåret kvar i vår lägenhet, men vi planerar att försöka återskapa dem. Däremot är planen att ta det lite lugnt med vägglister och stuckatur i vår lägenhet. Det här är ju bara så snyggt, men det blir lite för mycket hemma hos oss. Vi vill istället återskapa ett resultat som liknar originaldetaljerna och som talar samma ”språk” som huset i stort. Vi sneglar därför mycket på hur fasad och trapphus är utformat. När man ser dessa bilder blir man dock väldigt frestad att gå all in.

Bilder lånade från residencemagazine.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tips att höra om ni får komma in och kika hos nån av grannarna som har kvar mer orginaldetaljer!

    Amanda 2019-08-12 18:51:29
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!